Alles voor uw tuin ”De Keizerskroon”, de hovenier in Drenthe

De Keizerskroon staat bekend om enthousiast en bevlogen vakmanschap. Iemand die op het gebied van tuinaanleg en onderhoud kan doorgaan tot het uiterste. Uit liefde voor het vak doe ik er alles aan om u als klant, tevreden te stellen. Ik onderscheidt mij door het leveren van keurig werk voor een eerlijke prijs. Kies voor Hoveniersbedrijf de Keizerskroon, daar kunt u op vertrouwen.    

 

Ontwerp, aanleg en onderhoud tuinen 

De Keizerskroon werkt voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. U vindt in dit hoveniersbedrijf de specialist als het gaat om ontwerp, aanleg en onderhoud van groen. Hebt u tuinplannen? Maak eerst eens een vrijblijvende afspraak met Hoveniersbedrijf De Keizerskroon. Ik ben creatief en denk graag met u mee.

 

Voordelen hoveniersbedrijf alles voor uw tuin “De Keizerskroon”   

 •    Ik maak die tuin, precies zoals u dat wilt, passend bij de bebouwing en onderhoudsarm.     

 •    Uw tuin blijft mooi, elk seizoen. Zon of schaduw, al in het ontwerp, houdt De keizerskroon rekening met de eigenschappen van elke    struik en plant.     

 •    Zeer ervaren hovenier voor particulieren maar ook voor bedrijven, instellingen en overheid. Voor kostenbesparing en kwaliteit, ook op lange termijn.     

 •    Flexibel qua inzet. Alleen iemand nodig om de heg te snoeien of voor(groot) onderhoud aan de tuin De Keizerskroon voert elke klus,van   klein tot groot, met evenveel zorg voor u uit. 

 

Uw tuin snel klaar voor een eerlijke prijs

Bij hoveniersbedrijf De keizerskroon bent u aan het juiste adres voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud van groen. Wij werken met professioneel materieel. Dit maakt dat ik snel, nauwkeurig en goed werk kan leveren. Voor de voorjaars- en winterbeurten maar ook tijdens het wekelijks maaien van gazon, berm of park. Ervaar het zelf en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak