Kunstgras voor tuin

Kunstgas kan je bijna op elke locatie leggen. Bijvoorbeeld op het dakterras, balkon, voor de caravan, bij of onder het zwembad en bij het kinderdagverblijf of op de locatie van de buitenschoolse opvang maar natuurlijk ook kunstgras voor de tuin. Kunstgras is in een breed assortiment en in diverse kwaliteiten verkrijgbaar en de toepassingsmogelijkheden zijn veelzijdig.

 

Kunstgras bij uw zwembad of jacuzzi

Kunstgras is ideaal onder en rondom uw zwembaden. Uw water blijft altijd fris doordat u geen zand meer mee het zwembad inneemt. Er ontstaan geen modderpoelen. Ook na het zomerseizoen heeft u mooi groen gazon direct nadat het zwembadje weer is verwijderd. Kunstgras is ook UV bestendigd.

 

Kunstgras rondom speeltoestel

Rondom en onder uw speeltoestel biedt kunstgras ook veel voordelen. Zeker op plaatsen waar intensief wordt gespeeld. Het kunstgras is al dan niet met valdemping een degelijke, slijtvaste en veilige ondergrond. Ook na een regenbui kan er weer snel gespeeld worden. Het gras is snel droog en er ontstaan geen modderpoelen. Of er kunstgras met of zonder vulzand wordt toegepast hangt af van hoe intensief het speeltoestel wordt gebruikt. We bieden kunstgrasoplossingen voor particuliere en gemeenschappelijke speeltuinen.

 

Kunstgras voor speel- en sportveld

Of het nu gaat om het plaatselijk trapveldje, speelveld, tennisbaan, trapmuurtjes of golfgreen. Professioneel of amateur. Voor elke toepassing zijn er verschillende soorten kunstgras beschikbaar. Door onze ruime ervaring met opdrachten voor scholen, gemeenten en particulieren bieden wij u een gedegen advies. Ook verzorgen wij de aanleg en eventueel het grondwerk voor u.